”Vegaaninen tammikuu” hm. Näin paperille pantuna (tai koneennäytölle näppäiltynä) pistää miettimään, että olisikohan pitänyt keksiä tällekin hieman raflaavampi nimi..? Suora sovellus vanhasta kunnon tipattomasta. No samapa tuolla, jospa se ei nimi kuukautta pahentaisi, vai miten se nyt menikään.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ihan tarkalleen en muista, mistä ajatus edes lähti. Olisiko viimeinen päätös tehty kampuksen keittiössä, muitten suunnitellessa ja kokkaillessa omia vegesafkojaan?Paljon mahdollista. Taikka kenties Kokouksessa, johon pöydän antimet sillä kertaa oli tuonut ilmeisesti hyvin pitkälti vegeruualla elelevä kokoustoverini. Ehkä niin. Tilanne on joka tapauksessa nyt se, että kolmatta päivää aloittelen vegeruualla ja tavoitteenani on einestää vastaavalla tavalla koko tammikuu.

Alunperin minun ei ollut lainkaan tarkoitus väsätä mitään blogia tai edes sen kummemmin päiväkirjamerkintöjä kuluvasta kuusta. Kuitenkin, kun nyt tässä jo parin päivän aikana on tullut tilanteita, joissa olen joutunut pohtimaan asiaa jos toistakin, googlettamaan ja miettimään, mitenkä tämä homma nyt oikein menikään ja mitä sitä tuli itsensä kanssa edes sovittua, niin, miksipä en kirjaisi kokemuksiani ylös? Varmasti kuluvan kuukauden aikana eteen tulee tilanteita, jotka olisi itsestäkin ihan mielenkiintoista muistaa jälkeenkin päin. Ja koska olen melkoisen laiska tapaus, en luota lainkaan siihen, että jaksaisin kuitenkaan koko kuukautta kirjoittaa vaan itselleni. Huomasinkin tässä pyöritelleeni ideaa blogista, tuumasta toimeen siis.

Blogin pitämisestä minulla ei ole minkäänlaista kokemusta, voi olla, että kukaan ei edes tänne eksy lueskelemaan, mutta mitäpä siinä menettääkään, että tekstit edes lähtökohtaisesti on pistetty muittenkin luettaviksi..

Joten tästä se alkaa, Vegaaninen tammikuuni, ylöskirjattuna tänne internetin ihmemaahan.
Enjoy,

niin minä ainakin aion.